De ce planurile ale homosexualilor sunt diabolici?

NoHomosexuals

Este o intrebare de la un pro homosexual pe blogul meu care intreaba cum sunt planurile ale homosexualilor diabolici? Vreau sa arat prin articolul acesta de ce sunt planurile lor diabolici. Sa intelegem mai bine tema noastra daca  privim in Sfintele Scripturi ale Bibliei.

Dumnezeu a creat familia sa fie bazat pe un sot si sotia lui.

Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.  Dumnezeu i-a binecuvîntat, şi Dumnezeu le-a zis: ,,Creşteţi, înmulţiţi-vă, (Genesis 1:27-28)

Vedem aici ca planul lui Dumnezeu pentru a forma societate este prin familia, un sot si sotia lui. Capitolul 2 ne da mai multe detalii.

Domnul Dumnezeu a zis: ,,Nu este bine ca omul să fie singur; am să-i fac un ajutor potrivit pentru el.“

Atunci Domnul Dumnezeu a trimes un somn adînc peste om, şi omul a adormit; Domnul Dumnezeu a luat una din coastele lui şi a închis carnea la locul ei.  Din coasta pe care o luase din om, Domnul Dumnezeu a făcut o femeie şi a adus-o la om.  Şi omul a zis: ,,Iată în sfîrşit aceea care este os din oasele mele şi carne din carnea mea! Ea se va numi, femeie, pentrucă a fost luată din om.“  Deaceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa, şi se va lipi de nevasta sa, şi se vor face un singur trup.  Omul şi nevasta lui erau amîndoi goi, şi nu le era ruşine. (Genesis 2:18, Genesis 2:21-25)

Sot si sotia sunt lipiti unul cu altul.

Dar vedem planul Satanei este a distruge legatura intre sot si sotia cu neascultarea de Dumnezeu.

Şarpele era mai şiret decît toate fiarele cîmpului pe cari le făcuse Domnul Dumnezeu. El a zis femeii: ,,Oare a zis Dumnezeu cu adevărat: ,,Să nu mîncaţi din toţi pomii din grădină?“  Femeia a răspuns şarpelui: ,,Putem să mîncăm din rodul tuturor pomilor din grădină.“  Dar despre rodul pomului din mijlocul grădinii, Dumnezeu a zis: ,,Să nu mîncaţi din el, şi nici să nu vă atingeţi de el, ca să nu muriţi.“  Atunci şarpele a zis femeii: ,,Hotărît, că nu veţi muri:  dar Dumnezeu ştie că, în ziua cînd veţi mînca din el, vi se vor deschide ochii, şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscînd binele şi răul“.  Femeia a văzut că pomul era bun de mîncat şi plăcut de privit, şi că pomul era de dorit ca să deschidă cuiva mintea. A luat deci din rodul lui, şi a mîncat; a dat şi bărbatului ei, care era lîngă ea, şi bărbatul a mîncat şi el.  Atunci li s’au deschis ochii la amîndoi; au cunoscut că erau goi, au cusut laolaltă frunze de smochin şi şi-au făcut şorţuri din ele.  Atunci au auzit glasul Domnului Dumnezeu, care umbla prin grădină în răcoarea zilei: şi omul şi nevasta lui s’au ascuns de Faţa Domnului Dumnezeu printre pomii din grădină.  Dar Domnul Dumnezeu a chemat pe om, şi i-a zis: ,,Unde eşti?“  El a răspuns: ,,Ţi-am auzit glasul în grădină; şi mi-a fost frică, pentrucă eram gol, şi m’am ascuns.“  Şi Domnul Dumnezeu a zis: ,,Cine ţi-a spus că eşti gol? Nu cumva ai mîncat din pomul din care îţi poruncisem să nu mănînci?“  Omul a răspuns: ,,Femeia pe care mi-ai dat-o ca să fie lîngă mine, ea mi-a dat din pom şi am mîncat.“  Şi Domnul Dumnezeu a zis femeii: ,,Ce ai făcut?“ Femeia a răspuns: ,,Şarpele m’a amăgit, şi am mîncat din pom.“ (Genesis 3:1-13)

Satana a provocat neascultare si dezbatere intre sot si sotia. Fiecare a inceput sa dea vina altora.

Dumnezeu zice clar ca homosexualitate este neascultare si homosexualitate pune sot si sotia la o parte si distruge societate.

Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urîciune. (Leviticus 18:22)

Dacă un om se culcă cu un om cum se culcă cineva cu o femeie, amîndoi au făcut un lucru scîrbos; să fie pedepsiţi cu moartea, sîngele lor să cadă asupra lor. (Leviticus 20:13)

Deci se vede clar ca homosexualitate este un pacat impotriva omului si Lui Dumnezeu. Planul de a separa sot de sotia este de la Satana. Homosexualitate separa sot si sotia si este un plan diabolic. Homosexuali vor ca copiii sa fie invatati despre homosexualitate la scoala sa aiba in mintea lor ceva care separa sot si sotia. Baza societatii este in pericol din cauza imoralitati (homosexualitate este si imoralitate).

Este speranta si pentru homosexuali:

Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni ‘mpărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii,  nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici răpareţii nu vor moşteni ‘mpărăţia lui Dumnezeu.  Şi aşa eraţi unii din voi! Dar aţi fost spălaţi, aţi fost sfinţiţi, aţi fost socotiţi neprihăniţi, în Numele Domnului Isus Hristos, şi prin Duhul Dumnezeului nostru. (1 Corinthians 6:9-11)

Unii din membri ai bisericii din Corint erau homosexuali inainte de a deveni crestini. Cand s-au pocait si au hotarat sa urmeze pe Domnul Isus ei erau schimbati, adica nu mai traiau ca homosexuali si nu mai erau homosexuali. Este posibil pentru orice homosexual sa fie schimbat prin credinta in Domnul Isus si pocainta. Domnul sa te binecuvanteze.

12 comments on “De ce planurile ale homosexualilor sunt diabolici?

 1. Domnule Brewer, că dumneavoastră sunteți spălat pe creier cu versete din Biblie asta vă privește, dar de ce încercați să-i spălați pe creier și pe alții, ca cei din Republica Moldova?

  Dacă așa scrie în Biblie și dacă dumneavoastră așa interpretați, asta vă privește personal. Religia este separată de stat și judecățile dumneavoastră morale nu au nicio valoare în public.

  Prin acest articol nu demonstrați decât faptul că sunteți homofob și fundamentalist religios, deci extremist.

 2. Aratati-mi cum sunt spalat de creier (folositi ceva specific, explicati cum sunt) iaras veniti numai cu cuvinte goale.

  Si cum incerc sa-i spal pe creier si pe altii? Aratati ceva cu explicatia.

  Interpretarea Bibliei este una singura care este adevarata. Sunt multe opinii despre Biblia dar opinea nu este egal cu adevar, nu uitati de asta.

  ati scris corect cand ati scris “Religia este separată de stat” dar nu intelegeti ce inseamna asta (deja am dovedit asta).

  Incaodata, nu ati argumentat cu nimic specific! Cand invatati a argumenta veniti sa discutam!!!

 3. Domnule Brewer, dumnevaoastră nu puteți înțelege că scriind “Interpretarea Bibliei este una singura care este adevarata.” vă declarați deținător al monopolului adevărului, repetând papaglicește dogma cu care ați fost îndoctrinat sau spălat pe creier.

  Ca atare dumneavoastră nu argumentați, ci vă comportați precum bolșevicii, care considerau că au întotdeauna adevărul de partea lor. În fapt, domnule Brewer, în calitate de creștin, ca să nu mai vorbesc de fundamentalist-creștin, dumneavoastră faceți dintr-o minoritate a populației globului și nu aveți niciun respect pentru cei care au alte concepții decât dumneavoastră.

  Ca atare vă consider un extremist, care incită la ură împotriva homosexualilor. În multe țări civilizate acesta este un delict penal.

 4. Domnule Brewer, ca să nu ziceți că sunt intolerant (așa cum sunteți dumneavoastră), vă invit să publicați un articol în revista ACUM http://www.acum.tv în care să expuneți poziția dumneavoastră față de homosexualitate – de ce au homosexualii “planuri diabolice”.

 5. ati scris “vă declarați deținător al monopolului adevărului, repetând papaglicește dogma cu care ați fost îndoctrinat sau spălat pe creier.”

  Cititi atent ceea ce scriu. Stiu ca deja mintea D-voastra este fixata.

  nimeni nu are monopolul adevarului inafara de Dzeu. Stiti bine ca fiecare autor are in mintea ceea ce scrie si de ce scrie. Este exact asa cu Dzeu. El stie ceea ce vrea noi sa invatam din Biblia. Noi nu putem da interpretarea noastra ci sa invatam interpretarea Lui Dzeu. Stiu ca va este greu sa intelegeti aceasta.

  Nimeni nu a bagat ceva in mintea mea, mai ales dogma. Am vazut intelesul Lui Dzeu prin a studia intensiv Sfintele Scriptura.

  Repetati aceiasi fraze, “spălat pe creier”, “bolșevicii”, “fundamentalist-creștin”, “extremist”,

  Cand un om nu poate argumenta bine, el merge la tactic de a ataca personal pe acela ce argumenteaza impotriva. (Liberals without an argument use this all the time in the States, it is quite pathetic).

  A nu fi de acord cu stilul de viata cuiva nu este crima, si aratati lipsa tolerantei cand ganditi asa (adica daca nu sunt de acord cu homosexualitate sunt “bolsavic”).

  Incaodata va invit sa veniti cu un argument bun data viitoare.

 6. M-am uitat la revista ACUM si se vede ca sunt cativa homosexuali care incerc sa controleze tot. Nu vreau sa-mi pierd timp acolo. Sunt ocupat cu vestirea Evangheliei la oameni, chiar am fost astazi sa vorbesc despre Moldova si cat de bine merge misiune/lucrarea acolo, adica cum Dzeu schimba vietile oamenilor prin Cuvintul Lui.

 7. “nimeni nu are monopolul adevarului inafara de Dzeu. Stiti bine ca fiecare autor are in mintea ceea ce scrie si de ce scrie. Este exact asa cu Dzeu. El stie ceea ce vrea noi sa invatam din Biblia. Noi nu putem da interpretarea noastra ci sa invatam interpretarea Lui Dzeu. Stiu ca va este greu sa intelegeti aceasta.”

  Ce arogant sunteți, domnule Brewer, de unde știți dumneavoastră care este “interpretarea lui Dumnezeu”?

  Domnule fanatic religios, refuzul dumneavoastră dovedește cât de obtuz sunteți. Predicați-vă versetele din Biblie cu care ați fost spălat pe creier, mă îndoiesc că sunteți capabil de altceva.

 8. Dzeu descopera clar in Cuvantul Lui care este voia sau interpretarea Lui, daca cerem Lui Dzeu cu credinta si studiam intensiv vom afla interpretarea lui Dzu. Cei ce nu au nimic de a face cu Dzeu deobicei zic ca “nu putem cunoaste voia lui Dzeu”.

  Iarasi cu numirele, hai sa fim niste oameni maturi (din partea D-voastra sigur).

  Sunt invatator de Cuvant, de ce sa predau altceva? Predau si limba engleza (sunt profesorul). Lasati copilarie in urma daca puteti.

 9. Erik Brewer si-a dat arama pe fatza cand a scris “articole” (predici diabolice) pe situl din Basarabia curaj.net. Acolo Brewer a scris ca “evreii au fost pedepsiti de dumnezeu pentru ca nu i-au ucis pe toti locuitorii neevrei din Canaan, cum le-a cerut dumnezeu”. Cand i-am atras atentia ca este o crima sa sustina asemenea prostii, el a continuat cu idiotia aceasta. Spune, Brewer, nu am dreptate? Nu sustii si acum aceasta indemnare la crima?

  Oricum, il felicit pe Brewer pentru ca a recunoscut ca face parte dintr-o familie de puscariasi, fratele lui fiind la puscarie pentru asta. Si locul lui Brewer e tot acolo! Daca ar locui in Suedia, ar fi ajuns mai demult la judecata, ca “pastorul”Green.
  Dar asa, el este numai cu Biserica baptista din Westborro, ca predica aceleasi spurcaciuni.

 10. Anton, daca nu ai nimic de a adauga la argument actual deci nu mai scrii minciunile tale inventate de tine. Ceea ce am scris sip e Curaj tu nu ai citit ci ai incercat prin minciunile tale sa-mi vorbesti de rau, dar nu s-a primit. Ai ramas doar cu minciunile tale si cuvintele tale goale.

  Daca crezi ca a ucide pe copiii vii nu este o crima deci ai probleme mari. Deja am scris de asta si ti-am aratat unde erai gresit dar n-ai ascultat si ai mers mai departe cu minciunile tale. Nu-mi pierd timp aici cu tine ca vii iarasi cu doar minciuni.

  De unde am scris ca fratele meu este in puscaria? Nu am nimic de a face cu biserica din Westborro. Apropo este scris in Biblia ca homosexualitate este spurcaciune. N-ar fi rau sa o citesti.

 11. Brewer, degeaba minti acum. Ce ai scris este pe curaj.net si toti stiu. Ai scris ca Dumnezeu i-a pedepsit pe evrei pentru ca nu i-au ucis pe toti canaanitii. E acolo. Toti au confirmat, inclusiv Gheorg si organizatorii acelui site.
  dar tui minti cu nerusinare!
  Asa o sa tepedeapsweaswca Iehova ta, precum miti aici!

  Mai spune odata ca nu ai scris asta!

  Iti aduc pasajul cand am timp.

 12. Pune citatul meu intreg cu context si vei vedea de ce Dzeu a poruncit ceea ce a poruncit. Daca vei continua aici cu minciunile tale te voi bloca. Ori scrii adevarul ori scrii la un alt site.

  Toata lumea poate citi ceea ce am scris in context pe curaj.net fara de a fi influintat de minciunile tale Antone!

  Cand ai timp, ada tot pasajul nu tai si schimba ceea ce vrei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s