Un articolul bun despre minciuna cuvantului “homofobie”

Ma nerveaza putin cand aud cuvantul “homofobie” mai ales cu intelesul dat cuvantului de homosexuali. Este o termina falsa care este si un pseudo-argument ca folosesc ceea ce n-au nici un argument bun. Citeste articolul aici. Merge la fel si cu razism. Nu poti argumenta impotriva lui Obama fara a fi numit un razist chiar daca argumentele sunt impotriva actiunelor lui si nu impotriva razului sau.

9 comments on “Un articolul bun despre minciuna cuvantului “homofobie”

 1. Homofobia este o fobie (aversiune sau teamă patologică) care se manifestă printr-o discriminare sau ură faţă de persoanele cu o orientare sexuală alta decât cea heterosexuală, în principal faţă de homosexuali. Homofobia poate fi clasificată drept un tip de xenofobie. Adjectivul asociat este “homofobic”.

 2. Si pentru ca sa iti demonstrez ca esti homofob am sa te citez:

  1.Heath Ledger a promovat imoralitate prin rolul lui ca un homosexual prin filmul cunoscut Brokeback Mountain dar s-a mai jucat ca un homosexual in Australia intr-o serie Sweat.
  2. Vreau sa arat prin articol acesta ca homosexuali isi distrug sanatatea cu stilul lor de viata periculos. Bineinteles ca nici nu exista partea pozitiva a homosexualitatii…Homosexualitate promoveaza promiscuitate. Promiscuitatea te duce la bolile vinerici. Daca esti homosexual iti scurtezi viata cu cel putin 20 de ani.

  Aduci dovezi goale in articolele tale pentru ca apoi sa spui: daca nu poti argumenta mai bine sa taci. cuvintele tale goale sunt asa, goale, vino cu ceva real data viitoare!!

 3. Dragă AllGay,
  homofobia nu este o teamă patologică – este un termen inventat de imorali pentru a-şi scuza comportamentul. Acest termen doreşte să spune că nu imoralii sunt adevărata problemă ci cei ce nu o acceptă (numiţi de voi – homofobi).
  Biserica rusă a dorit să introducă un termen pentru cei care atacă creştinii – “creştinofobie” , şi cred că sunt toţi imoralii catalogaţi astfel.
  Erik ţi-a arătat laturile reale ale homosexualităţii – aceasta se numeşte homofobie ?
  Ori , fiecare persoană care nu vă împărtăşeşte modul de viaţă şi vă acuză de ceva (şi hai să fim serioşi – că au de ce!) imediat este catalogat – HOMOFOB!?
  Această noţiune este una rău intenţionată şi folosită în mod urât de imorali.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s