Din nou aflam ca homosexuali pun pe altii la risc de boli

Am dus foarte multe discutii cu oameni care apara pe homosexuali ori sunt si ei homosexuali si tot timpul discutie merge cam asa, “homosexualitate este ceva normal si natural de ce nu-i lasi pe homosexuali sa faca ce vor?” Buna intrebare si voi raspunde in acest articol. Caut noutati cele mai noi intotdeauna si statistica si medici si cercetori toti impreuna afla ca homosexualitate este un rau impotriva si omului si omenirii. Nu este parerea mea ci a lui Dzeu si numai acuma in epoca moderna suntem in stare prin cercetarile noastre stiintifice sa adevaram ceea ce a scris Dzeu cu mii de ani in urma. Homosexualitate este un lucru scarbos.

Citeam un articol recent unde este scris ca homosexuali (barbati) au speranta sa nu fie la risc asa de inalt de a se imbolnavi cu HIV/SIDA. Chiar si Obama a laudat informatie recenta. Ziarul “Washington Times” are un raport unde sunt prezentate cercetariile recente despre o medicamente care ar putea reduce riscul de a se imbolnavi cu HIV/SIDA. Nu este o fapta clar dovedita dar se spune ca ar putea ajuta dar nicidecum nu te asigura 100%. HIV?SIDA impreuna cu altele boli venerice sunt o problema grava intre homosexuali, un stil de viata ales de ei care pune pe si ei la risc dar si pe societatea intreaga. De ce? Pentru ca nici un om nu este o isla ci toti locuim impreuna in societate si ceea ce te afecteaza pe tine ma va afecta si pe mine. Sunt site-uri pe net dedicate barbatilor homosexuali unde pot afla simptomele bolilor venerice intre barbati homosexuali. Iti dai seama unde am ajuns noi? Am mai scris mult despre acest subiect si te invit sa citesti aici.

Care este solutia adevarata? Dzeu, acela care ne a avertizat despre problema homosexualitatii tot ne invata cum sa fie reparata problema, care este solutia? In Cuvantul lui Dzeu, adica Biblia, aflam urmatoarea solutia: I Corinteni 6:9-11

Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii (tineri baieti care joaca rolul femeilor in relatia sexuala homo), nici sodomiţii (homosexuali), nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici răpareţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu. Şi aşa eraţi unii din voi! Dar aţi fost spălaţi, aţi fost sfinţiţi, aţi fost socotiţi neprihăniţi, în Numele Domnului Isus Hristos, şi prin Duhul Dumnezeului nostru.

Solutia este pocainta si credinta in Domnul Isus Hristos. Prin El poti fi eliberat si iertat de orice pacat chiar si pacatul homosexualitatii. Te poti proteja pr tine 100% de HIV/SIDA si de toate boliile venerice. A ta este alegerea, ce vei face cu ea?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s